Brugere og roller

Inviter, fjern eller ændr roller for dine teammedlemmer fra ét enkelt dashboard.
Table of Contents

Who can use this feature

Accessible to

AdminTilsynsførende

Supported on

Alle Planer

Du kan invitere dine holdmedlemmer til at deltage i din brandstyring ved hjælp af Dstny Engage-platformen.

Hvert holdmedlem kan have en række forskellige tilladelser til at udføre specifikke opgaver, såsom at administrere kunders samtaler og anmodninger til CMS (Content Management System), oprette marketingkampagner og analysere kunders samtaler.

Oversigt over rollens tilladelser og tilgængelighed

Adgangstype Agent Supervisor Admin
Administrer holdmedlemmer
Forenet indbakke
Administrer køer
Se Realtime Monitor
Se billetter
Se kunder
Generer rapporter
Opsæt FAQs
Administrer fakturering

Inviter et nyt holdmedlem

  • Brugere menuen skal du klikke på Inviter bruger knappen. Et pop-up-vindue vises.
  • Skriv dit holdmedlems e-mailadresse og fulde navn.
  • Vælg brugerens Rolle i henhold til ovenstående ansvarsområder og klik på Inviter knappen.

ℹ️ Efter at have inviteret dine holdmedlemmer, vil dine invitationer blive sendt til dem via e-mail inden for 5 minutter. De skal muligvis tjekke spam- eller uønsket-mappe.

Tildelingsstrategier

Som standard anvendes taktikken “Round robin” til jævn fordeling af belastningen mellem agenter. Du kan dog benytte dig af “Manuel tildeling”, som er optimal til salgsstrategier.

Brug af køer er en anden nyttig måde at gruppere agenter og kontrollere tildelingen af nye samtaler på.

Spor invitationsstatus

For at finde status for hver invitation, du har sendt til dine holdmedlemmer, skal du klikke på knappen Invitationer øverst til højre på siden Administrer hold . Du vil blive dirigeret til siden Invitationer , hvor du kan finde status for hver invitation.

ℹ️ Agentinvitationer kan ikke redigeres efter accept af invitationen.

ℹ️ Hvis dit holdmedlem ikke har modtaget invitationse-mailen, kan du sende den igen fra invitationsiden ved at klikke på genudsend 🔄-ikonet.

Redigér brugerinfo

På instrumentbrættet “Administrer hold” kan du ændre oplysningerne for ethvert holdmedlem:

  • Klik på de tre prikker ved siden af brugerens navn.
  • Vælg Redigér knappen, et pop-up-vindue vises, hvor du kan ændre oplysninger.
  • Klik derefter på Gem-knappen.

Fjern holdmedlemmer

På instrumentbrættet “Administrer hold” kan du fjerne ethvert holdmedlem.

  • Klik på de tre prikker ved siden af brugerens navn.
  • Vælg Slet knappen, et pop-up-vindue vises, klik på Slet for at bekræfte.

Was this article helpful?