Sådan opdaterer du kundeoplysninger ved hjælp af fælles indbakke

Du kan opdatere kundeoplysninger under en live samtale, såsom navn, e-mail, adresse, telefonnummer og mere.
Table of Contents

Who can use this feature

Accessible to

AdminAgentTilsynsførende

Supported on

Alle Planer

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du redigerer en kundes oplysninger i Dstny Engage Unified Inbox. Lad os springe direkte ind!

Tilføjelse/Redigering af kundeoplysninger

For at redigere en kundes oplysninger skal du blot gøre følgende:

• Åbn fanen Brugerinfo øverst til højre på din skærm. Den er aktiveret som standard.
  • Rul ned og klik på knappen Rediger.
  • Skriv/ændre kundens navn, kaldenavn, e-mailadresse, telefonnummer og adresse.
  • I listen Tags tilføj tags, der beskriver kundetypen (Aktiv, Top Fan,… osv.); tags hjælper dig med at gruppere og filtrere kunder i andre sektioner af platformen.
  • Klik på Send for at gemme ændringer.
  • I visningstilstand for kundeoplysninger kan du klikke på Vis profil for at navigere til denne kundes registrering i Kontakter dashboard.