Sådan tilføjer du Dstny Engage Live Chat Widget til en hjemmesidebygger eller CMS-drevne hjemmesider

Hvis du bruger en hjemmesidebygger eller CMS, kopier og indsæt din Webchat-kode på din hjemmeside ved hjælp af din CMS's tilpassede HTML-funktion.
Table of Contents

Who can use this feature

Accessible to

AdminTilsynsførende

Supported on

Alle Planer

“`html

Hvis du bruger en hjemmesidebygger eller CMS, skal du kopiere og indsætte webchat-koden på din hjemmeside ved hjælp af din CMS’s brugerdefinerede HTML-funktion. For at kopiere din webchat-kode skal du følge trinnene nedenfor:

• Vælg Administration > Kanaler fra den venstre menu.
  • Vælg din webchat-kanal og klik på Rediger.
  • Klik på fanen Indstillinger.
  • I afsnittet Implementer, klik på knappen Kopier Snippet.

Sådan installeres Webchat-udsnittet på populære platforme

ℹ️ Squarespace tilbyder kun en brugerdefineret HTML-funktion til brugere, der har en “Business and Commerce” -plan.

• Google Tag Manager instruktioner
  • Hubspot instruktioner
  • Weebly instruktioner
  • Blogger instruktioner
  • Duda instruktioner
  • Cart.com: Kontakt Cart.com-support for, hvordan du tilføjer brugerdefineret HTML til din hjemmeside.
  • Drupal: Konsulter Drupals supportmuligheder for, hvordan du tilføjer brugerdefineret HTML til din hjemmeside.
  • One.com: Kontakt One.com-support for, hvordan du tilføjer brugerdefineret HTML til din hjemmeside.
  • PrestaShop: Kontakt PrestaShop-support for, hvordan du tilføjer brugerdefineret HTML til din hjemmeside.
  • Salesforce (Demandware): Kontakt Salesforce-support for, hvordan du tilføjer brugerdefineret HTML til din hjemmeside.